Sådan fik jeg et mindre stresset liv

Jeg blev stresset på mange forskellige måder. Nogle gange var det fra arbejdet. Jeg arbejdede på et projekt, og jeg blev overvældet af alle de forskellige ting, jeg skulle gøre. Nogle gange var det fra min familie. Jeg skændtes med mine børn eller mine kone, og det stressede mig bare. Og nogle gange var det bare hverdagen. Jeg løb rundt og prøvede at gøre alting, og jeg blev overvældet. Jeg havde hverken lyst eller tid til at gøre de ting, der førhen gjorde mig glad.

 

Men der er nogle få ting, som jeg gjorde for at mindske stress i mit liv. For det første forsøgte jeg at forenkle tingene så meget som muligt. Hvis der var for mange ting, der foregik på én gang, prøvede jeg at skære ned på nogle af dem. Det var med til at mindske den stress, jeg følte på grund af mit arbejde eller i hverdagen. For det andet forsøgte jeg at tage mig tid til mig selv. Hvis jeg følte mig stresset, tog jeg en pause og slappede af i en lille smule. Det hjalp mig med at falde til ro og forhindrede mig i at blive endnu mere stresset. Og endelig talte jeg med nogen om det. Hvis jeg følte mig stresset og ikke vidste, hvordan jeg skulle håndtere det, talte jeg med en ven eller et familiemedlem om det.

 

Jeg prøvede yoga, meditation og ikke mindst mindfulness, som alle havde en god effekt på mig. Jeg fik også anbefalet CBD dråber af en ven, da de skulle hjælpe en med at slappe af. Efter en grundig snak med min læge, fik jeg grønt lys til at prøve det.

 

Hvordan CBD dråber hjalp mig

Jeg begyndte at bruge CBD dråber for et par uger siden, og jeg må sige, at jeg er virkelig overrasket over resultaterne. CBD-dråberne har hjulpet mig på mange forskellige måder. For det første har det hjulpet mig til at slappe af. Når jeg føler mig stresset, tager jeg et par dråber CBD olie, og det hjælper mig virkelig til at falde til ro. For det andet har det hjulpet mig til at sove bedre. Jeg havde problemer med at sove før, men nu sover jeg som en baby. Og endelig har det hjulpet mig til at fokusere bedre. Jeg kan nu koncentrere mig om mit arbejde og få tingene gjort uden at føle mig alt for overvældet.