Ejendomsservice i København er din nye bedste ven

Hej alle sammen! Jeg er glad for, at I er kommet herind forbi i dag. Det bliver spændende, fordi vi skal tale om noget af høj værdi. Nemlig Ren Agenters Ejendomsservice i København. I dag på bloggen skal det handle om netop denne service, som vi for nyligt har fået i vores ejendom her på Frederiksberg. Læs med.

Ejendomsservice i København: læs med og blive klogere.

Jeg er glad for i dag at kunne fortælle dig, om den potentielle nye bedste ven: Ren Agenterne. Hvorfor siger jeg så det? Det gør jeg, fordi de skaber værdi i min hverdag. De sørger ikke kung for rengøring på kontore og i ejendomme, men også tilbyder en række Ejendomsservice her i København. Derfor skal du læse med herinde i dag. Når du hyrer dem, så samarbejder de med jeres bestyrelse, som vejleder dem i forhold til hvad ejendommen har brug for. Det har I på forhånd talt om sammen. Det er super nemt, når I hyrer dette firma til alle opgaverne, fordi de ikke længere ligger på jeres skuldre, men deres i stedet. De har en ordning kørende, hvor de kommer ud forbi jer, når der skal ordnes ugentlige ting, eller hvis der opstår noget mere unikt, som skal ordnes – såsom snerydning eller et træ, som er væltet. I må helt selv bestemme, hvor tit I ønsker besøg.

Mange slags service med fast team

Der er et fast team til jer med deres service. Det er så fedt. Jeg er vild med, at vi har deres service her hos os. De sætter bestemte viceværter på opgaverne hjemme hos jer. På den måde er det altid de samme personer, som kommer ud til jer. Smart ikke? Det skaber værdi for kunden, at holdet kender bygningen og området og dermed kan arbejde bedre, men det gør også jer trygge, fordi I kender dem. Det er det jeg mener med værdi for jer. De kan lave hele denne liste for jer: døgnvagt, vedligeholdelse og småreparationer af ejendommen, varmemesterfunktioner, tilsyn med håndværkere, bortskaffelse af jeres storskrald, udskiftning af lyskilder samt navneskilte, håndtering og tilsyn af jeres vaskemaskiner og tørretumblere, udfyldning af VKO/ELO rapport, udslamning af varmtvandsanlæg, gade- og gårdfejning samt opsamling af affald, tømning og udskiftning af affaldsbeholdere, og til sidst tilbyder de også akut service som snerydning, saltning m.m. Læs mere via det link, som jeg har sat ind længere oppe i denne blogpost.

Læs mere her.